Home Diensten Contact
AANZET STUKADOORS Gegarandeerd Vakmanschap

www.aanzetstukadoors.nl

Deze soort stucwerk kent veel verschillende prachtige afwerktechnieken.

Speciale marmereffecten, schuurtechnieken en het werken met transparante lagen zijn karakteristieke methoden van het vak dat het Italiaans stucwerk heet. Deze ambachtelijke en exclusieve techniek is gebaseerd op eeuwenoude stucwerk technieken en geschikt voor stijlvolle, luxueuze interieurs en representatieve ruimtes.

De typische marmereffecten worden gerealiseerd door soepele meerlagen-applicatie met de spatel van een transparante en kleurdragende muurverf op een fors vullende plamuurpleisterlaag. Korte, kriskras over elkaar gezette streken, variërend van dekkend tot vrijwel kleurloos op een lichte ondergrond, zorgen voor prachtige, decoratieve effecten.


Bij Aanzetstukadoors kunt u terecht voor 4 verschillende traditionele afwerkingen.


Het is een arbeidsintensieve manier van stucen die wij met grote trots aan u aanbieden. Wij hebben gediplomeerde stucadoors in dienst waar wij u tegen een scherp tarief kunnen voorzien van kwaliteitsafwerkingen. Of het nou een badkamer, keuken, gangpad of woonkamer is; de aanzetstukadoor verzorgt uw stucwerk met plezier én garantie.


Neem voor meer informatie over de verschillende technieken vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag op locatie langs om de mogelijkheden en het kostenplaatje met u te bespreken.